Uși rezistente la foc

Producator acreditat – detinem toate aprobarile cheie pentru productia si montajul ferestrelor, usilor si peretilor despartitori Rezistenti la FOC

Agrement Tehnic – emis de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene

Aviz Tehnic – emis de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii

Acord – emis de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta

Putem pune la dispozitia partenerilor nostri sisteme de desfumare și anti-incendiu care permit la realizarea elementelor structurale variate responsabile pentru organizarea în clădiri a zonelor anti-incendiu, precum și care garantează condițiile corespunzătoare de evacuare a persoanelor.

Soluțiile de mai sus includ atât produsele care sunt legate structural de grupul de sisteme ferestre-uși, precum și cele care se bazează pe sisteme de fațade de tip montant-traversă. Rezistența la foc a acestui tip de construcție se plasează în cadrul claselor de la EI15 până la EI120, în funcție de cerințe pentru structuri verticale, iar în cazul acoperișurilor este clasificată ca fiind REI30 / RE45.

MB-60E EI permite fabricarea ușilor interioare sau exterioare cu simplă sau dublă deschidere, rezistente la foc. De asemenea, permite fabricarea de “ferestre tehnice” și partiții rezistente la foc. Construcțiile MB-60E EI sunt clasificate EI15 sau EI30 conform normelor PN-EN 13501-2 + A1: 2010. Sistemul este clasificat ca unul fără propagarea focului (NRO- non-fire-spreading).

O soluție interesantă din punctul de vedere al proiectării partițiilor anti-incendiu este posibilitatea de combinare a structurilor diferite, fiind menținute clasa respectivă de rezistență la foc. De exemplu ușile sistemului MB-78EI construite în fațadă. Toata structura executata astfel poate avea clasa EI30 sau EI60. O posibilitate similară de construcție a ușilor MB-78EI există și în sistemul de pereți MB-118EI.