Tâmplărie PVC Salamander


Executăm şi montăm tâmplărie cu profile din PVC SALAMANDER. Gama amplă de culouri, formele inedite şi dimensiunile practic nelimitate datorate şi feroneriei, cu închidere în cât mai multe puncte, satisfac gusturile cele mai exigente. Datorită multiplelor funcţiuni tâmplăria din PVC produsă de noi se potriveste oricărui spaţiu, indiferent că este vorba de arhitectura clasică sau avangardistă.

Executăm şi montăm, din profile PVC, ferestre şi uşi clasice de interior sau exterior, uşi cu design deosebit pentru exterior sau interior, uşi glisante, uşi de terasă glisante- plan paralel (cu glisare şi cu deschidere oscilobatantă pentru aceeasi uşă / fereastră), vitrine, compartimentări interioare, cu diferite tipuri de geam şi de paneluri termoizolante.

Geamul termopan recomandat şi utilizat în mod curent de noi este de tip float clar + low-e, cu grosime totală cuprinsă între 24 şi 32 mm, cu un coeficient de transfer termic k= 1.4 W/mpK şi reprezintă o alegere inspirată pentru cei care vor să evite problema condensului ăi să reducă pierderile de caldură prin suprafaţa vitrată. Rezistenţa la îmbătrânire şi la acţiunea razelor UV, precum şi întretinerea lor uşoară cu detergenţi obişnuiţi, eliminându-se vopsirile periodice, fac ca ferestrele PVC sa fie soluţia optimă pentru casa fiecăruia.