Pereți cortină

Pereții cortină din profile de aluminiu cu geam termoizolant, reprezintã denumirea uzualã pentru faţadele din sticlã şi aluminiu a căror stabilitate este asigurată doar prin rigiditatea formei proprii, o fațadă elegantã şi accesibilã pentru orice construcţie.

Pe lângã aspectul estetic modern şi excelentele proprietãţi fono şi termoizolante, structurile de tip “pereţi cortinã” faciliteazã iluminatul natural şi oferã o largã panoramã a priveliştilor din exteriorul clãdirii. Combinaţia între aluminiu și sticlã duce la obţinerea de fațade moderne care rãspund cerinţelor actuale în ceea ce privește flexibilitatea în design și eficiența energetică.

Pereţii cortinã sunt construcţii de tip montant – traversã, realizate din profile de aluminiu cu lãţimea vizibilã de 50 mm sau 55 mm. Adâncimea acestor profile variazã între 45 si 250 mm. Se pot folosi atât la faţadele clãdirilor comerciale şi publice cât şi la cele rezidenţiale.

Timpul de execuţie şi de montare pentru pereţii cortinã este scurt, iar întreţinerea acestora este relativ ieftinã şi uşoarã.

Structura se poate aplica pe planuri verticale, înclinate (cu pantã pozitivã sau negativã), dar şi pe acoperişuri ( luminatoare şi cupole).

Avantajele peretelui cortina sunt multiple: aspect deosebit cladirilor, asamblare facila si rapida, flexibilitate si rezistenta la factorii de mediu, izolare fonica si termica, intretinere usoara, culori diverse.

Pe langa tehnologie si know-how  oferim consultanta specifica fiecarui proiect in parte indiferent de producatorul sticlei sau de tipul de proiect: cladiri de afaceri, proiecte rezidentiale, showroom-uri, etc.Peretii cortina sunt fatade ce ofera minunate calitati atat de izolare termica si fonica, cat si design si stil. Sunt o solutie ideala pentru centre comerciale, banci, birouri, inchiderea unor spatii interioare.